Livemixer & Lydmand - Hvad har jeg brug for?

by Super User
Visninger: 3490

Skal jeg bruge en lydmand til mit arrangement og hvor stor lydmixer har jeg brug for i forbindelse med leje af højtalere og andet teknisk udstyr? Vi hjælper dig gerne med svar på det spørgsmål og mange andre der kan opstår når du booker lydanlæg til en lille koncert, fest eller anden type event. Typisk kan mange mindre arrangementer klare sig fint uden en lydmand, så længe det tekniske lydudstyr er på plads.

Read more

Line Array Stormøde Professionelle Højtalere

by Super User
in News
Visninger: 2037

Professionelle mødehøjtalere der egner sig til klar lyd ved store forsamlinger - højtalerne kan sættes sammen i array eller suppleres med flere stativer for at sprede lyden bedre. Det betyder du får krystalklar lyd til dit arrangement og deltagerne får hele budskabet leveret på en lækker måde. Linearray højtalere er utrolig retningsbestemte.

Read more

Udlejning af karaokeanlæg 1200+ sange!

by Super User
in Updates
Visninger: 2075

Leje af kompletkaraokeanlæg med højtalere, karaokeafspiller m/ 2 mikrofoner og TV monitor.

Karaoke er et sjovt og festligt indslag til dit arrangement - vi udlejer karaokeanlæg til både privat- og firmafester. Anlægget er komplet med alt der skal bruges og der kan vælges mellem ca. 1200 sangnumre, heraf ca. 25% danske.

Read more

Lejeguide & Gode Råd

by Super User
Visninger: 750

Her finder du svar på en del af de ofte stillede spørgsmål vi møder. Du kan også bruge guiden til at lære vores udlejningssystem og forretningspraksis at kende.

Afhentning & Aflevering af lejet udstyr

by Super User
Visninger: 294

Selvhenter på lageret i Roskilde:

   Når du booker udstyret aftaler vi et nærmere tidspunkt for afhentning af det lejede lyd og lys udstyr. Det er ofte muligt at afhente et par dage før arrangementet og det betyder du kan sættes udstyret op i god tid og undgå stress. Aflevering kan foregår alle ugens dage kl. 8-20.

Levering/afhentning af udstyr på din adresse:

   Når du ønsker udstyret leveret og afhentet på din adresse aftaler vi et tidsrum for både levering og afhentning. Det kan f.eks. være kontortid på dagen, eller ofte mere specifikt tidsrum så du ved der er en person på stedet til at tage imod anlægget og evt. låse op.

Lejeperiode

by Super User
Visninger: 262

   Lejeperioden kan ofte være en hel weekend, eller et par dage uden det koster ekstra. Det gør du nemmere kan koordinere transport og opsætning af anlægget uden stress og jag. Lejer du hen over en weekend kan du ofte have anlægget til rådighed hele weekenden, uden det koster mere end en enkelt dags leje.