Projektor / Fladskærms Udlejning

Lej en projektor + lærred pakke til dit arrangement og få mulighed for at lave en flot billede/video præsentation. Du kan enten vælge løsningen med en projektor + lærred, hvilket ofte giver den største skærm, eller en mere diskret løsning med en fladskærm på gulvstander. Fladskærmen har fordelen i mere klare farver og flottere billede, dog med en mindre skærm. Vi har fladskærme op til 65 tommer i størrelsen som kan monteres på vores gulvstander, og projektor lærreder op til 5 meter i bredden på gulvstativ. Hvilken løsning du bør vælge kommer primært an på antal gæster der skal følge præsentationen og størrelsen af lokalet. Spørg os gerne til råds inden du booker leje af enten projektor eller fladskærm.

  • Projektor + lærred pakke: Lejepris fra 400,- inkl. moms.
  • Fladskærm + Gulvstander: Lejepris fra 700,- inkl. moms.

NB! Der medfølger kabler så du kan koble din enhed til projektoren eller fladskærmen, vi skal blot vide hvilken type stik din afspiller enhed har. Ofte er det HDMI eller et andet videosignal fra en laptop PC, ipad eller en telefon. Adaptorer som konverterer signalet fra f.eks. en iPhone eller iPad kan også lejes så enhederne kan tilsluttes direkte.

Skal du præsentere noget med lyd på anbefaler vi oftest at leje et mindre højtaleranlæg eller et sæt gode AV højtalere for at lyden bliver tilstrækkelig høj og klar ved større selskaber. Vær opmrksom at projektorer ikke afspiller lyden og ved en projektor løsning skal lyden derfor altid køres over et sæt højtalere.

Leveringer

Glade Kunder

Udlejninger