Højtaleranlæg Udlejning

Leje af festanlæg, komplet pakke med alt du skal bruge for at få god lyd til dit arrangement. Størrelsen på anlægget kan sættes ud fra det antal gæster der er tilstede ved arrangementet, eller et evt. budget. Når du booker tilbud på lejepris, angiv da gerne antal gæster til arrangement eller evt. budget og vi sammensætter et passende anlæg til arrangementet ud fra det. Det er også en fordel ved bestilling at beskrive om man ønsker højtalerne skal spille baggrundsmusik eller yde koncertniveau til f.eks. DJ eller livemusik. Live bands eller DJ har og betydning for valg af de højtalere der benyttes. Anlægget kan som standard tilsluttes til musikenheder, f.eks. ipod/pc eller telefon vha. det medfølgende AUX stik. Det er altid muligt at tilvælge andre ting du behøver, f.eks. mikrofoner og mixer hvis du skal lave et større setup eller have bedre mulighed for at styre lyden under arrangementet.

  • Højtaleranlæg 20-300 gæster: Lejepris ligger mellem 500,- til 2.000,- inkl. moms.

NB! Der medfølger nødvendige kabler og stativer til højtalerne. Standard medfølgende er AUX (minijack) tilslutning, men spørg gerne hvis du ar brug for andre tilslutnings muligheder. Ovenstående priser er vejledende for anlæg til det antal gæster beskrevet, og prisen afhænger af hvilken type og kvalitet højtalere der vælges.

 

2 aktive højtalere + subwoofer | Lejepris: 750,- inkl. moms. Godt allround anlæg som egner sig til fester med ca. 50-150 gæster - Højtaleranlægget består af to gode tophøjtalere med 15" mellemtone og en subwoofer med 18" enhed, hvilket betyder at anlægget spiller højt og stabilt. Alle enheder er aktive højtalere med indbygget forstærker, hvillket betyder det er let at koble sammen og få sat op.

Leveringer

Glade Kunder

Udlejninger