Karaoke Anlæg Udlejning

Leje af komplet karaokeanlæg hvor der følger alt med i pakken, godt højtaleranlæg, karaokeafspiller, mikrofoner og 600 karaokesange. Pakken indeholder minimum 600 karaokesange og der er ca. 30% af dem som er danske. Karaokeafspilleren fungerer som en alm. CD/DVD afspiller og er derfor let at betjene. Karaoke er en sjov og efterhånden lidt retro begivenhed som altid giver festen et ekstra pift. Der medfølger 2 mikrofoner med ledning med til karaokeanlægget, ønskes der trådløse mikrofoner koster de 200,- ekstra pr. mikrofon.

  • Karaokeanlæg: 2 højtalere, fladskærm, 2xmikrofon og afspiller+sange: 1.500,- inkl. moms.
  • Tilvalg: Lydmixer så AUX (telefon, PC, iPad) kan køre på anlægget samtidig med mikrofonerne: 300,- inkl. moms.

NB! Karaokeafspilleren bruger alm. klassiske CD'er og man kan enten skifte nummer frit som man ønsker eller selv lade afspilleren blande sange fra en bestemt CD. Der medfølger en efter eget valg af de 3 nederste sanglister, ønskes det kan en ekstra sangliste lejes for 500,- Du kan downloade de 3 sanglister der kan vælges mellem herunder på nedenstående 3 links.

Karaokesangliste 1 | Karaokesangliste 2 |Karaokesangliste 5

 

YouTube indeholder rigtig mange karaokeversioner af både gamle og nye hits. Det er muligt at leje en mixer så du kan forbinde både din laptop og mikronerne til højtalerne, hvilket muliggør at spille karaokesange fra YouTube på ens egen PC. Det giver også muligheden for samtidig at spille musik på højtalerne fra din egen telefon/laptop/ipad. Søger du en bestemt sang som karaoke og den ikke findes i vores lister er det et forsøg værd at søge efter den på Youtube.

SingStar karaoke er også muligt hvor vi leverer en komplet pakke med PlayStation + Singstar og 4 CD'er med SingStar numre - her er udvalget af sange dog lidt mindre, ca. 100stk. til gengæld er de noget nyere i tiden og denne løsning passer rigtig godt til ungdomsfester, teenage karaoke, o.l. Denne løsning giver også en masse sjov da spillet uddeler point i forhold til hvem der sygner bedst og man konkurrerer i realtid mod hinanden på skærmen. Prisen er den samme som for. alm karaoke for SingStar pakken.

Leveringer

Glade Kunder

Udlejninger