Leje DJ Udstyr

Vi udlejer DJ udstyr til dig som ønsker at lege dj for en aften, eller hvis du har booket en dj der som oftest ønsker at spille på en specifik dj pult.

Booker du en DJ til arrangement er det vigtigt at høre hvad personen har af ønsker til det lejede udstyr der skal spilles på. Mange DJ's foretrækker at spille på en bestemt dj pult og det er vigtigt dette punkt respekteres da det svarer til hans/hendes værktøjskasse. Mange lejer også en dj pult for selv at stå som dj en aften og det kan sagtens lade sig gøre uden den store erfaring, spørg gerne om hvad mulighederne er og vi rådgiver dig ud fra din erfaring og ønsker. Her hjælper vi med valg af udstyr som der er mest optimalt og som giver den sjoveste oplevelse for dig og dine gæster.

DJ pulte er efterhånden blevet en form for controllere hvor man styrer musikken man ønsker at spille fra en PC eller en USB stick. Der findes dog stadig dj's som spiller på klassiske vinyler eller cd'er - hvad enten løsningen er en controller eller en vinylpult kan vi hjælpe med udlejning af udstyret til dit event.

Leveringer

Glade Kunder

Udlejninger