Leje Mikrofoner & Mixere

Udlejning af mikrofoner og mixere så du kan samle og styre lyden til arrangementet og opnå det bedste resultat Vi udlejer både trådløse og alm. mikrofoner.

Du kan leje de fleste typer mikrofoner hos os, heriblandt: sangmikrofoner, talemikrofoner, tromme og instrument mikrofoner, og meget andet. Man opnår typisk den bedste lydgengivelse ved at vælge den rigtige mikrofon som passer bedst til opgaven og evt. lokalets udformning. VI hjælper gerne med at vælge de rigtige mikrofoner til opgaven. Vi udlejer mikrofoner med ledning eller som trådløse løsninger.

Trådløse mikrofoner fås primært som håndholdt, headset eller clips mikrofon, de giver alle et diskret udtryk da de ofte er mere diskrete end dem med ledning. Skal man vælge den ene eller anden løsning kommer ofte an på opgaven mikrofonen skal løse, er det f.eks. til tale, sang, optagelse, eller noget helt andet.

Hvad enten man vælger trådløse eller alm. mikrofoner skal lyden samles og styres i individuelt niveau, og det er her lydmixeren kommer ind i billedet. Lydmixeren har et antal kanaler hvor man på hver især kan styre lydens niveau og evt. justere mere avancerede ting som ekko, rumklang og eq. Mixerens størrelse angives ofte i antal kanaler og der bruges ofte en kanal pr. mikrofon, instrument eller andet der tilsluttes. Effekter som kører i stereo kræver to kanaler pr. enhed, f.eks. en dj pult, keyboard eller et aux stik fra en mobiltelefon.

Leveringer

Glade Kunder

Udlejninger