Leje Højtaleranlæg

Udlejning af højtaleranlæg som egner sig til små og store fester og events, og med nogle af Danmarks bedste priser bør du altid få et tilbud fra os.

Vi udlejer højtalere og meget andet lydudstyr til en mængde forskellige arrangementer. Det kan være alt fra indre private fester i privaten, festlokalet eller de større arrangementer som firma events, shows og mindre koncerter. Vi leverer både løsninger af lyd udstyr som ren dry-hire, altså hvor man alene lejer udstyret og selv står for opsætning og transport, eller hvor vi står for komplette løsninger med transport, opsætning, betjening, evt. lydmand og DJ.

Hvad angår højtaleranlægget er det altid vigtigt at det lejede anlæg primært vælges ud fra følgende: Antal gæster til festen, lokalets størrelse og krav til lydkvaliteten. Højtalere kan måles på den tekniske definition der beskriver hvor højt de kan spille, men langt fra nødvendigvis beskriver hvor god lydkvalitet der kommer ud af højtaleren. Der findes ikke en decideret måleenhed for lydkvalitet, det skal vurderes af dem der lytter til musikken, f.eks. lydmanden eller gæsterne til arrangementet. Når du booker leje af højtalere er det derfor altid en god ide at fortælle os om evt. forventninger til lydkvaliteten, om det er til live/band musik eller ren DJ/playlist.

Vores udstyr er i den semi-professionelle ende af skalaen og samtidig lydustyr der har et fint pris/kvalitet forhold. Det betyder du som kunde oftest får mere for pengene end mange andre steder.

Leveringer

Glade Kunder

Udlejninger