2 højtaler + 2 subwoofere + 8 LED lyseffekter

Festpakke som bør lejes til de større selskaber med ca. 60-200 gæster eller hvis du ønsker at pifte lyden og lyset ekstra op. Pakken indeholder stort højtaleranlæg med 2 aktive toppe + 2 aktive 18" subwoofere. Derudover en god blanding af 4 stk. diskolyseffeter på stativ og 4 stk. LED uplights til at give dekorationslys i lokalet!

Lydanlægget i denne festpakke består af 2 stk. velspillende 15" tophøjtalere + 2 stk. kraftige 18" subwoofere, alle med indbygget forstærker. Lydanlægget kan kobles til musikenheder som f.eks. mobil, laptop eller ipad via det medfølgende AUX stik. Det er også muligt at leje en bluetooth modtager for 100,- ekstra hvis man ønsker trådløs tilslutning til lydanlægget. Lysshowet er en blanding af diskolyseffekter med LED teknologi og LED uplights som er farvede gulvlamper der bruges til at give dekorationslys til eventet. Diskoeffekterne kører automatiske indbyggede programmer der er tilpasset til musikken og kombineret med uplights lamperne får man både en disko stemning på dansegulvet og en flot dekoration af lokalet med de 4 uplights farvelamper. Uplights farvelamper kan enten indstilles til farveskift, eller låses på en ønsket fast farve.

  • Lejepris 2 tophøjtalere + 2 subwoofere + 4 LED diskolyseffekter + 4 LED Uplights: 1.600,- inkl. moms.

Der medfølger stativer til både højtalere og lyseffekter + nødvendige kabler så du kan koble højtalerne og lysudstyr til strømudtag og tilslutte den musikenhed du ønsker at afspille musikken fra. Det er altid muligt at afhente udstyret i god tid optil lejeperioden så du kan have god tid til transporten og evt. opsætning